Για 5η συνεχή χρονιά οι AEGEAN και OLYMPIC AIR στέκονται στο πλευρό των νέων φοιτητών και των οικογενειών τους, συνεχίζοντας να υλοποιούν το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους Νέους"

Η ακαδημαϊκή χρονιά 2017-18 ξεκίνησε και οι Aegean και Olympic Air είναι έτοιμες για 5η συνεχή χρονιά, να σταθούν δίπλα σε ακόμα 250 νέους φοιτητές από όλη την Ελλάδα μέσα από το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους Νέους".

Το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» απευθύνεται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με έμφαση στους προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών, ικανοποιώντας έτσι τη σημαντική τους ανάγκη για μετακίνηση.

Στόχος μας μέσα από το πρόγραμμα αυτό, είναι να στηρίξουμε τους νέους που βρίσκονται στο ξεκίνημα της πορείας τους, φέρνοντάς τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάθε χρόνο μετά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, συνολικά 250 φοιτητές θα λάβουν από την Aegean και την Olympic Air δωρεάν, 8 εισιτήρια ανά έτος για όλη την τετραετή, πενταετή ή και εξαετή ανά περίπτωση, διάρκεια των σπουδών τους.

Τα εισιτήρια που παρέχονται στους φοιτητές, είναι 100% δωρεάν, καθώς καλύπτουμε και τους φόρους αεροδρομίων.

Τα κριτήρια για την ένταξη των νέων φοιτητών στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη στήριξης των ελληνικών οικογενειών σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά των άγονων γραμμών, έχοντας ως κύρια επιδίωξή μας να ελαφρύνουμε τον βεβαρυμμένο οικογενειακό προϋπολογισμό.